середа, 06 червня 2007 07:09

Хворий викинувся з вікна психлікарні

42-річний Олег зі Здолбунівського району Рівненщини о шостій ранку минулого четверга вистрибнув із вікна четвертого поверху районної лікарні. Від удару об асфальт чоловік проломив череп і зламав тазові кістки. Непритомного його забрали до реанімації.

У лікарні випадок коментують неохоче. Медики стверджують, що чоловік перебував у стані психозу й не усвідомлював, що коїть. На лікування в неврологію Олега поклали у вівторок. Перед стрибком він сидів на ліжку, а коли медсестра робила укол іншому хворому, несподівано відштовхнув її і кинувся до незачиненого вікна.

— Це точно не спроба суїциду, — запевняє заступник головного лікаря райлікарні Василь Мацьоха. — Він втратив орієнтацію у просторі, от і кинувся до вікна. А у нас же не спецзаклад, ґрати на вікнах не встановлювали, але за хворими постійно стежать. Подібного випадку в лікарні не було понад 10 років.

Рік тому з п"ятого поверху обласної лікарні викинувся 71-річний житель Дубровиці Володимир Шпак. Чоловік хворів на атеросклероз, а після важкої операції не схотів бути тягарем для родини. Він помер миттєво.

Зараз ви читаєте новину «Хворий викинувся з вікна психлікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі