понеділок, 26 грудня 2011 00:45

Готельний номер у Трускавці— альтернатива депозиту

Автор: Фото з архіву комплексу апартаментів ”Лісова пісня”
  Рецепція комплексу апартаментів ”Лісова пісня” у Трускавці
Рецепція комплексу апартаментів ”Лісова пісня” у Трускавці

"У що вкладати гроші в умовах економічної нестабільності?". Круглий стіл на таку тему відбувся минулого тижня у Трускавці.

— Цього року індекс інвестиційної привабливості України впав на півтори позначки, — розповідає регіональний координатор Західноукраїнської філії Європейської Бізнес Асоціації Мар'яна Луцишин, 31 рік. — Цей показник ми визначаємо за опитуванням власників чи генеральних директорів великих компаній. Інвестори перестають довіряти Україні. Тож сьогодні питання, куди доцільно та безпечно інвестувати свої кошти, є актуальним для багатьох українців.

Компанія ТКС пропонує українцям новий вид інвестиції. У Трускавці завершують зводити лікувально-рекреаційний комплекс апартаментів "Лісова пісня" (www.lp.tks.ua). Охочі можуть придбати номер апартаментного типу, після чого здавати його курортникам і отримувати стабільний прибуток.

— Один апартамент коштує 90-100 тисяч доларів, — пояснює комерційний директор компанії Орест Сарахман, 30 років. — Придбавши його, власник підписує угоду з готельним оператором комплексу. Оператор забезпечує пошук клієнтів і обслуговування апартаментів. Власник отримує щороку гарантовані 9-10 тисяч доларів прибутку. Це значно привабливіше для інвестора, ніж валютний депозит.

— Апартаменти плануємо здавати відпочивальникам за цінами, що пропонують сучасні чотиризіркові готелі Трускавця, — каже керівник комплексу "Лісова пісня" 34-річний Тарас Мінчак. — Усі наші апартаменти мають такі переваги: це дві-три кімнати, де може жити сім'я з чотирьох і більше осіб. У кожному помешканні облаштована кухня. З вікон відкривається краєвид на Трускавець та гори з лісом— будівля зведена у найвищій точці міста. Також комплекс включає медичний центр із найсучаснішим діагностичним, фізіотерапевтичним устаткуванням і відділенням бальнеології— все обладнання покоління 2011 року. В комплексі є бювет лікувальних вод, завершують споруджувати басейн.

— Здавалося б, що нового можна збудувати в Трускавці, — коментує президент Асоціації роботодавців Львівської області Зеновій Бермес, 62 роки. — Але компанія ТКС пропонує цікавий продукт. Це новий різновид сімейного відпочинку. А разом із тим цікавий варіант для вкладання коштів.

Зараз ви читаєте новину «Готельний номер у Трускавці— альтернатива депозиту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі