вівторок, 28 лютого 2006 20:14

Голова облради незадоволений своєю квартирою

Голова Львівської облради Михайло Сендак, 58 років, уже другий рік не може переїхати в нову квартиру, придбану в центрі Львова на кошти обласного бюджету. Його помешкання на Дорошенка, 57, абсолютно не придатне для життя.

— Я зайшов подивитися, а там нічого не зроблено, — скаржиться Михайло Сендак, — немає ані вікон, ані підлоги. Доведеться робити капремонт.

Особливе незадоволення голови викликає інтерес преси до його помешкання. Мовляв, про 500 тис. грн, на які купили квартири йому та юристові облради багатодітному батькові Ярославу Юрчишину, знають всі. Про решту ж грошей, що пішли на квартири держслужбовцям, замовчують.

Сендак радить журналістам поцікавитися, куди подівся мільйон гривень, що його три роки тому виділили на купівлю службових квартир для облдержадміністрації. Зокрема одна з працівниць ОДА чекає на житло вже 12 років, але, на думку Михайла Сендака, навряд чи отримає.  Сам же Сендак усе ще мусить щодня їздити на роботу за 80 км — із Дрогобича.

Зараз ви читаєте новину «Голова облради незадоволений своєю квартирою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі