неділя, 11 березня 2007 17:31

Двоє порізали таксиста Юрія Левчука

Близько третьої години ночі в селі Струмівка за два кілометри від Луцька двоє хлопців напали з ножем на 45-річного таксиста Юрія Левчука.

Таксист за кермом ВАЗ-2107 підібрав двох 18-річних хлопців на околиці Луцька. Ті за добрі гроші попросили відвезти в Струмівку й умостилися на задньому сидінні. На темній вулиці села пасажири накинулися на Юрія, побили його і різонули ножем по горлу. Скривавлений Левчук удав мертвого. Молодики обшукали таксиста, забрали мобільник і 150 грн виручки. Викинули чоловіка на дорогу і рвонули на машині у бік рівненської траси. Однак за сто метрів авто застрягло в баюрі. Нападники покинули "жигулі" й побігли до міста.

— Я доповз до машини, викликав по рації таксистів із Луцька, — розповів Левчук. — Вони й відвезли мене до лікарні.

Левчука прооперували. Він одужує.

Зо два десятки таксистів разом із міліціонерами до ранку прочісували вулиці Струмівки. Удосвіта в село приїхало начальство обласної міліції. За два дні слідчі райвідділу арештували підозрюваних — учня ліцею 16-річного Андрія та студента ПТУ 18-річного Михайла. Обох замкнули в міському ізоляторі.

Місяць тому в райцентрі Шацьк двоє хлопців намагалися задушити таксиста Олександра Хотинця. Чоловікові вдалося видертися з рук нападників. Їх арештували тієї ж ночі.

Зараз ви читаєте новину «Двоє порізали таксиста Юрія Левчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі