вівторок, 25 вересня 2007 07:07

Дружину екс-мера Винників викрали в автомобілі

Четверо озброєних чоловіків викрали минулого четверга автомобіль "BMW Х5" темно-синього кольору 2005 року випуску з державним номером чеської реєстрації з-під будинку колишнього мера Винників. Сталося це на вул. Кільцевій неподалік Львова. Водій Уляна Уварова, 34 роки, змогла втекти від нападників.

— Уляна Миколаївна поставила машину біля гаража, вийшла із салону й рушила до будинку, коли на неї наскочив якийсь чоловік, затулив рота долонею і заштовхав на заднє сидіння, — розповідає чоловік потерпілої Сергій Уваров, 33 роки. — Потім до авто підскочили ще троє, приставили зброю до скроні дружини. Джип погнали до озера "Електрон". Там Уляні пощастило втекти з машини, коли один із нападників на кілька секунд відлучився.

Після нападу Уварова перебуває на лікарняному.

— Дружину вдарили в шию, подряпали шкіру, коли здирали прикраси, — каже чоловік. — Зараз вона оговтується від психологічного стресу.

Викрадачів авто досі шукають. Правоохоронці розглядають кілька версій нападу. Про перебіг слідства обіцяють розповісти через десять днів після порушення кримінальної справи.

Уляна Уварова працює заступником директора підприємства "Теракота", яке займається будівельним бізнесом. Її чоловік очолює компанію "Данило Галицький".

— Машина мала чеські номери, бо Уляна часто їздить за кордон на наші підприємства, — додає Уваров.

Зараз ви читаєте новину «Дружину екс-мера Винників викрали в автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі