четвер, 27 грудня 2007 19:59

До Славського пустять додатковий потяг

Вісім додаткових вагонів курсуватимуть щоранку з 28 грудня по 9 січня зі Львова до станції Славське у Сколівському районі на Львівщині.

— Електричка "Тростян" щодня відвозитиме до найпопулярнішого гірськолижного курорту в українських Карпатах по 800 відпочивальників, — розповідає Богдан Яворський, 46 років, заступник начальника пасажирської служби Львівської залізниці. — У рейс поїзд вирушатиме о 8.02 з приміського вокзалу станції "Львів", через годину зупинятиметься у Стрию, а о 10.13 прибуватиме у Славське. Назад повертатиметься в 17.45, у Львові буде о 20.07.

Квиток на електричку до Славського коштуватиме 17 грн. Дістатися курорту зі Львова можна також мукачівськими та ужгородськими поїздами. Подорож маршрутним таксі обійдеться у 16–20 грн.

— З гірськолижним спорядженням в автобусах незручно їхати, — додає Богдан Яворський. — А в поїзді можна вільно розміститися, помити руки, попити гарячого чаю.

Із 11 січня додатковий потяг "Тросян" ходитиме лише у п"ятницю, суботу та неділю до закінчення гірськолижного сезону.

Зараз ви читаєте новину «До Славського пустять додатковий потяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі