середа, 23 січня 2008 07:08

Дніпропетровські інспектори ДАІ хабарів не беруть

10 січня до Львова із Дніпропетровська прибула група з 30 працівників державтоінспекції. Вони контролюватимуть порядок на дорогах до 10 лютого.

А львівські державтоінспектори працюють у Луганську.

— Роботу дніпропетровських інспекторів я оцінюю на "відмінно", — розповідає на прес-конференції новий начальник Управління ДАІ у Львівській області Володимир Семенина, 43 роки. — За декілька днів перебування у Львові їм вдалося вилучити близько десяти нерозмитнених машин. Від громадян на них не надходило жодних скарг. Інспектори не вимагають у водіїв грошової винагороди.

У Луганську львів"янами також задоволені. Та, за словами Володимира Семенини, нині до відбору нових працівників ДАІ висуватимуть жорсткіші вимоги.

— Звертатимемо увагу на освіту працівників, адже вони працюють із людьми, — зазначає він.

Уже з початку року 179 водіїв позбавили водійських прав за грубі порушення. Матеріали 267 справ ще розглядають. Для кращого контролю за рухом на дорогах планують встановити на вулицях Львова відеокамери.

На запитання, чи можна купити водійські права, начальник обласного ДАІ відповідає:

— Звісно, їх можна у когось купити, але невідомо в кого. Чудеса сучасної техніки й таке дозволяють. Це не завжди відслідкуєш.

Зараз ви читаєте новину «Дніпропетровські інспектори ДАІ хабарів не беруть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі