пʼятниця, 06 липня 2007 07:10

Діану Чурило покалічило колесо польського автобуса

Колесом у спину дістала офіціантка кафе "Княже місто" у Самборі Львівської області 21-річна Діана Чурило. О десятій ранку минулої середи вона бігла на роботу на вул. Шевченка. Раптом від пасажирського автобуса "Неоплан" відірвалося ліве заднє колесо і покотилося просто на неї.

— Добре, що автобус рухався із невеликою швидкістю, всього 40 кілометрів на годину, — розповідає 43-річний Михайло Сень, старший інспектор обласної ДАІ. — Травма невелика — забій поперекової ділянки хребта.

За кермом "Неоплана" сидів 50-річний поляк Мечислав Фал.

— Пояснити, чому колесо злетіло, він не міг, — каже старший інспектор патрульної служби Самбора Ігор Ваніцький, 31 рік. — Різьб на задніх шпильках колеса не було, дев"ять болтів просто відкрутилися.

Діана від удару впала. Підвестися дівчині допомогли двоє пішоходів. Вони й викликали міліціонерів. Ті прибули через 5 хв.

— Пасажирів у салоні не застали, — продовжує Ваніцький. — Автобус великий, розрахований на 40 місць. Туристи переїжджали зі Старого Самбора до Самбора.

"Швидка" доправила Діану до міської лікарні. Після огляду дівчину відправили додому, у село Пнікут Мостиського району.

— Уже тиждень минув, а хребет болить, — розповідає 48-річна мати Діани Сабіна Іванівна. — Ми й самі поляки, хоч і живемо в Україні. Дочка відразу подзвонила на роботу, пояснила ситуацію. Ніяких ліків не приймала, я хіба натирала їй спину маззю живокосту.

Лікарняного Діані не виписували. У вівторок 3 липня вона поїхала на роботу. У Чурилів є ще безробітний 18-річний Кшиштоф.

Зараз ви читаєте новину «Діану Чурило покалічило колесо польського автобуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі