четвер, 25 листопада 2010 16:32

Чому ви голосували за Сергія Надала?

Марія Буртник, 22 роки, студентка Тернопільського педагогічного університету:

— Мені здається, що це людина зі справжніми намірами і твердими переконаннями. Він зможе щось реальне зробити у місті. Наприклад, у питаннях освіти, культури. Діяльний. Знаю багато представників "Свободи". Там більшість таких націоналістів.

Микола Лукашкевич, 58 років, журналіст:

— Бо він зі "Свободи". Не те, щоб я дуже любив цю політичну силу. Але хай попробують свої сили. "Свобода" узяла частину голосів в облраді раніше. Тепер хай і в міській будуть. В усіх списках на виборах вибирав цю партію. Так і мера обрав. Подивимося, що зможе змінити у місті їхній представник.

Іван Василик, 40 років, автомеханік:

— Теперішній мер — молодий і перспективний. Чув, має великий гарний будинок. Якщо зміг навести лад у своєму домі, зможе і в місті порядок навести. Буде новий погляд на старі проблеми. Коли я ішов на вибори, не знав, за кого голосувати. Але чомусь йому повірив найбільше. "Свобода" — популярна партія.

Лідія Поліщук, 80 років, колишній держслужбовець:

— Раніше за Юлю Тимошенко і її кандидатів голосувала. Тепер розчарувалася. Вибрала Надала, бо мені "Свобода" подобається. За кого там більше голосувати? Що вже зможе новий мер, то зробить. Може, за мусор домовиться. Щоб більше не було таких проблем, як цього року.

Зараз ви читаєте новину «Чому ви голосували за Сергія Надала?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі