четвер, 31 травня 2007 07:08

Четверо хлопців утекли з інтернату

Четверо вихованців Краковецької спецшколи-інтернату у Яворівському районі Львівської області 8 травня втекли із закладу.

Наступного дня 15-річний Йовжі Невідомий і 14-річний Руслан Маткурбанов повернулися. 10-річного Івана Флиса минулого тижня затримали у Києві, а 13-річного Василя Болога шукають досі.

— Хлопці о сьомій вечора відпросилися до туалету і пропали. Ми відразу послали на пошуки машину. А вони йшли лісом попри дорогу. Упізнали наш автомобіль і сховалися. Потім зупинили якусь маршрутку і доїхали до Львова, — розповідає завуч інтернату Ольга Чолач, 55 років. — Утікачі блукали містом усю ніч. Зранку Йовжі та Руслан повернулися, сказали, що їм у школі подобається, тому більше нікуди не підуть. А Флис і Болог вирішили мандрувати далі. Іван, щоправда, приходив, але почув про міліцію, злякався, що його посадять, і знову втік. Три дні тому отримали листа з київського притулку — наш учень у них. Спочатку ховався під вигаданим прізвищем. Казав, що вже працює. А потім розповів правду. Тепер треба їхати до столиці і забирати його.

Василя Болога востаннє бачили на залізничному вокзалі у Львові.

У Краковецькій спецшколі навчаються 76 дітей із розумовими відхиленнями.

Зараз ви читаєте новину «Четверо хлопців утекли з інтернату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі