четвер, 19 лютого 2009 18:09

Буклети про Йосипа Сліпого роздадуть народним депутатам

"Два крила, якими підноситься людський дух у безкраї простори — це віра й наука", — рекламні плакати такого змісту незабаром з"являться на вулицях Львова. Вони приурочені до 117-ї річниці від дня народження патріарха Йосипа Сліпого.

— Хочемо, щоб постать патріарха зацікавила перш за все молодь, — каже студентський капелан Тарас Грем, 26 років. — Сформували буклет, де містяться його цитати, скеровані до молодих людей. Також видрукували календарі. Рік у них починається 17 лютого — у день народження Йосипа Сліпого. Усі ці видання розповсюдимо в школах, вищих навчальних закладах.

— Зображення патріарха і його цитат будуть надруковані на сорока сіті-лайтах і 20 біл-бордах, — додає депутат міської ради Валерій Веремчук, 29 років. — Було б добре роздати праці Йосипа Сліпого депутатам усіх рівнів. Поки що не уявляю, як це зробити у Верховній Раді, щоб вони не загубилися в стосах паперів.

Протягом року в місті також мають з"явитися рекламні плакати з портретами Степана Бандери і Володимира Івасюка.

— У зв"язку з кризою менше фірм мають змогу рекламуватися. Тому соціальної реклами побільшає, — вважає 33-річний Дмитро Пушкарьов із молодіжного управління міської ради.

Зараз ви читаєте новину «Буклети про Йосипа Сліпого роздадуть народним депутатам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі