четвер, 18 вересня 2008 21:18

Бомжі та пияки гуляють біля райвідділу

— Коли зранку в неділю йдеш до церкви, то від вулиці Тролейбусної й аж до магазину "Барвінок" тротуари кишать п"яницями. Вони валяються на дорозі. Їхні крики заважають спати вночі, — скаржиться мешканка львівського будинку N 31 на вул. Володимира Великого 26-річна Леся Солтис. — Вечорами страшно виходити з дому.

Нетверезі чоловіки найчастіше збираються на розі Володимира Великого та Тролейбусної, навпроти готелю "Гетьман". А в підвали недобудованого об"єкта за ринком "Провесінь" сходяться бомжі.

— Зовсім поряд розміщений дільничний пункт Франківського райвідділу міліції. Жодного разу не бачила, щоб міліціонери хоча би раз у місяць полякали алкоголіків, — продовжує Леся.

У райвідділі міліції проблему обіцяють вирішити.

— Охороною вулиці займатиметься патрульно-постова служба, а не наше відділення, — пояснює старший дільничний інспектор Ігор Нагорняк. — Колись у нас була краща матеріальна база. Ми забирали п"яниць на примусове лікування, у витверезники. Нині ж нам не вистачає працівників, щоб виставити постових. Я радив би позабирати лавочки навколо будинків, щоб алкоголіки на них не розпивали.

Зараз ви читаєте новину «Бомжі та пияки гуляють біля райвідділу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі