вівторок, 10 червня 2008 07:09

Богдану Кисилюку проломив череп сусід

56-річний Богдан Кисилюк із села Ходоси Рівненського району помер у міській лікарні Рівного після бійки з односельчанами.

— Богдан жив один, був не одружений. Мати та брат Петро мешкають через 10 хат, — каже 42-річний знайомий загиблого Сергій Марченко. — Чоловік був спокійний, у бійки ніколи не ліз. Мав "золоті" руки — міг діжку зробити, драбину, косу змайструвати.

У сусідній хаті живе 37-річний Анатолій Фесюк. Чоловік винаймав будинок, сам родом із села Хотин.

— Анатолій уже мав проблеми з наркотиками, — каже інспектор Михайло Мельник із обласної міліції. — Богдан якось зайшов до сусіда, а там сиділа п"яна компанія.

Сусід із гостями вивів Богдана на вулицю й побив до втрати свідомості. Щоб не побачили люди, тіло загорнули у стару ковдру й занесли до хати.

Зранку односельчанин виганяв корову і здивувався, чому Богдан досі спить. Чоловік зайшов до хати й побачив Кисилюка на дивані.

"Швидка" приїхала з сусідньої Олександрії.

— Кислюк був ще живий, але череп нагадував місиво, — каже Михайло Мельник. — Медики повезли чоловіка до нейрохірургів у Рівне, зробили операцію. За два тижні Богдан помер.

Анатолія Фесюка заарештували. За побиття сусіда йому загрожує від семи до десяти років ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Богдану Кисилюку проломив череп сусід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі