вівторок, 26 червня 2007 07:02

Бик пробив серце Прокопчукові

Тіло 63-річного Миколи Прокопчука із села Дружне Гощанського району Рівненської області знайшли на пасовищі минулої п"ятниці.

— Миколу забив сусідський бугай — ударив рогом прямо у серце. Дірка була розміром з невелике яблуко. Крові натекло багато, — розповідає односельчанка Прокопчука Ніна Денчук, 41 рік. — Досі не розуміємо, чому так сталося. Коля завжди пас череду і знав, як поводитися з худобою. Він зранку повів на поле свого коня. Можливо, бика роздратував саме кінь.

Після обіду селяни об"їжджали поле бричкою й наткнулися на труп. Чоловікам здалося, що Микола ще дихає, тому відвезли його в село і викликали "швидку". Медики запевнили, що чоловік загинув миттєво, не мучився.

Бугая забили того ж дня. Господарі продали його заготівельникам на м"ясо.

Микола Прокопчук жив удвох із 82-річною матір"ю, тримав невелике господарство. До пенсії мешкав у Рівному з донькою та дружиною. Десять років тому покинув їх і перебрався в рідне село. Відтоді працював на фермі пастухом, обробляв сусідам городи. На похорон із Росії приїхала старша сестра Прокопчука Марія.

Зараз ви читаєте новину «Бик пробив серце Прокопчукові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі