середа, 30 травня 2007 07:12

Батьки викуплятимуть п"яних випускників із міліції

У рівненських школах останній дзвоник святкуватимуть без алкоголю. Випускників попередили: якщо когось із них підбере на вулиці міліція, батьків змусять заплатити 17 грн штрафу.

— Сума символічна, бюджету нею не наповниш. Зате буде корисний виховний момент для батьків, — вважає заступник міського голови Світлана Богатирчук-Кривко, 47 років. — Який це шок, коли тебе серед ночі викликають у міліцію, щоб забрати нетверезу дитину! Проситимемо міліціонерів працювати 31 травня активніше. І щоби справді штрафували батьків. А ще дивилися, щоби неповнолітнім зовсім не продавали алкоголю, навіть пляшки пива.

Торік у міліції ночувало понад 40 випускників, які вже не могли звестися на ноги. Затримували їх у парках і скверах.

— На випускному вечорі ще можна проконтролювати дитину. Посидиш за сусіднім столом, зустрінеш світанок і ведеш додому. А на останній дзвоник син проситься гуляти до півночі, — каже 38-річний рівнянин Олександр Воєвода. — Я свого попередив: нап"єшся — сам платитимеш штраф!

Більшість кафе у житлових будинках закриються о 23.00. Працювати до шостої ранку дозволили лише закладам, розташованим в окремих будівлях.

Зараз ви читаєте новину «Батьки викуплятимуть п"яних випускників із міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі