неділя, 27 серпня 2006 17:57

Байкери з"їхалися на місце загибелі друзів

Автор: фото: Сергій ГУДАК
  Угорець Чобо Ердош (за кермом) із напарником демонструє трюк на вулиці Толстого в Ужгороді
Угорець Чобо Ердош (за кермом) із напарником демонструє трюк на вулиці Толстого в Ужгороді

Близько 300 осіб на 200 великих мотоциклах приїхали минулого тижня до Ужгорода, щоб вшанувати пам"ять чотирьох колег із Хуста. П"ять років тому хлопці загинули в автокатастрофі на транспортному мосту.

— Щоліта сюди приїжджає все більше байкерів, — розповідає 27-річна Наталя Качмар з Ужгорода. — Цього року перекрили міст на 15 хвилин, помовчали, а потім рушили в Хуст до батьків загиблих. Зібрали їм трохи грошей.

Мотоциклісти прибули з Росії, Чехії, Словаччини, Білорусі, Литви, Німеччини, Угорщини, Польщі та всіх областей України, найбільше — з Москви та Львова. Наймолодшим учасником цьогорічного злету стала півторамісячна Софійка — донька учасників збору з Ужгорода Наталки Качмар та Олега Капітана, 43 роки. Батьки кажуть, що Софія згодом сама гасатиме на мотоциклі.

У День незалежності байкери розважали ужгородців і гостей міста акробатичними трюками. Особливо вразила майстерність команди Чобо Ердоша з Угорщини. Вулицею Льва Толстого фанати їзди на мотоциклах літали на одному колесі, вчотирьох сиділи на одній машині, танцювали на залізних конях, балансували на місці.

Надвечір відпочивали в ресторані "Будапешт". За вхідний квиток платили 150 гривень. У вартість входили ексклюзивні майка та значок, а також гостина та нічліг.

Зараз ви читаєте новину «Байкери з"їхалися на місце загибелі друзів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі