четвер, 11 вересня 2008 18:56

Автомобілісти женуть машини з Франківська

Львів'янин 59-річний Олександр Мутсан купив "Шкоду Фабію" в іванофранківця. За авто 2002 року випуску віддав $8,5 тис. Каже, у Львові за машину в такому стані правлять на 1,5–2 тис. дорожче.

— В Івано-Франківську добрий вибір автомобілів вартістю до 10 тисяч доларів, — каже чоловік. — Племінник прочитав оголошення в Інтернеті. Поїхали, придивилися й забрали. У мене водійського досвіду 40 років, то я тут тільки на себе покладаюся. Кажуть, хороший автобазар ще в Луцьку, але останнім часом більше славиться франківський.

Мутсан розповідає, що до купівлі "шкоди" їздив на "Деу Сенс". "деу" купував у салоні чотири роки тому. За цей час замінював лише мастило та гальмівні колодки. Продав "Сенс" за $6500.

Але тепер я маю автомобіль вищого класу, — продовжує чоловік. — У "шкоді" ходова частина потужніша, мотор на 1,4 куба. Вона комфортніша від "деу". До того ж вживане авто дешевшає не так помітно, як нове. А якщо своєчасно проходити техогляди й ремонтувати, то машина служитиме  довго.

Зараз ви читаєте новину «Автомобілісти женуть машини з Франківська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі