пʼятниця, 16 листопада 2007 07:13

Ярославу Білику спалили авто

Колишній голова Костопільської райдержадміністрації Рівненської області Ярослав Білик, 50 років, залишився без автомобіля. Його "Ауді-100" підпалили у дворі села Яполоть Костопільського району.

Пожежників викликали сусіди, які побачили вогонь у вікно. Білик у той момент був удома.

— Мені ніхто не погрожував, — розповідає Ярослав Білик. — У тому, що це підпал — я не сумніваюся. Машина загорілася ззовні, від заднього лівого колеса. А мотор уцілів! Добре, що пожежна частина за 50 метрів від мого будинку, швидко загасили.

Слідчі знайшли біля машини великий шматок тканини, змочений бензином. Вогонь розплавив титанові диски на колесах, перекинувся на дах прибудови, де стояло "ауді".

Екс-голова району підозрює, що підпал авто замовили  політичні опоненти. Білик каже, що передав у Секретаріат президента матеріали про районних чиновників, які зловживали службовим становищем.

— Після передачі документів у районі почалася прокурорська перевірка — ось і причина, — вважає Ярослав Білик. — Злочинці хотіли знищити ці папери. Та папка вціліла.

Зараз ви читаєте новину «Ярославу Білику спалили авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі