пʼятниця, 21 грудня 2007 18:19

Андрія Петришина придавило трактором

19 грудня в селі Заводське Буського району Львівської області поховали тракториста Андрія Петришина, 36 років.

Чоловік 16 років працював трактористом та комбайнером у товаристві "Агроптахофірма". 18 грудня поїхав на роботу до сусіднього села Куткір. На слизькій дорозі трактор перекинувся. Андрія придавило в кабіні. Він почав кричати. Збіглися селяни. Однак коли Петришина витягнули, він уже не дихав.

— Андрійко змалку любив техніку, — розповідає 74-річна Ганна Сеник, колишня вчителька української мови Заводської школи. — Його батько працював трактористом, після уроків брав сина на роботу. Коли Андрій закінчив школу, став помічником тракториста. Згодом почав працювати сам.

Петришин не одружувався, жив із батьками-пенсіонерами.

— У нього ніколи не було вільного часу, — веде далі Ганна Зиновіївна. — Будні чи вихідні — завжди при роботі. Мама його просила: "Андрію, одружися", а він сміявся. Казав, що ще має час, а на весілля бракує грошей.

Про загибель сина сусіди не відважувалися розповісти батькам. Спочатку повідомили сестрам Лесі та Оксані, брату Володимирові.

На похорон зійшлося майже 200 родичів та друзів Андрія.

Зараз ви читаєте новину «Андрія Петришина придавило трактором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі