середа, 01 серпня 2007 07:00

Андрій Степанець поспішав на побачення

Минулого четверга 21-річний Андрій Степанець із села Цеценівка Шумського району Тернопільської області на скутері зіткнувся з "жигулями". Це сталося поблизу села Білокриниця Кременецького району. Від травм хлопець помер у районній лікарні.

Степанець поспішав на побачення.

— Похресник спеціально раніше відпросився з роботи, десь о третій поїхав, — розповідає тітка Андрія Марія Гутенюк, 40 років. — Так сильно вдарився об ту машину, переламав усі кістки, полопалися судини. Батьки приїхали у лікарню, застали ще живого. Йому дівчина постійно дзвонила, із якою він тиждень тому познайомився, на свій день народження. І коли на асфальті після аварії лежав, і коли у лікарні був, і вже на похороні. Але ніхто не відповідав.

Андрій працював у Кременецькому лісгоспі лісопатологом — боровся зі шкідниками дерев, навчався заочно у Житомирському інституті. Щодня їхав на роботу автобусом. Місяць тому купив скутер, взяв у банку чотири тисячі гривень кредиту.

Батько Андрія — інвалід другої групи, мати безробітна. У сім"ї підростає шестирічна дочка і 17-річний син.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Степанець поспішав на побачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі