понеділок, 12 грудня 2011 06:00

Андрій Садовий уп'яте став батьком

У мера Львова 43-річного Андрія Садового та його дружини 36-річної Катерини в ніч проти вівторка народився хлопчик вагою 3,45 кг та 52 см на зріст. Це їх п'ятий син.

— Діти — це благословення. Чим більше їх, тим більше благословення, — каже Катерина. Вона й немовля перебувають в обласному пологовому будинку. Почуваються добре. —  Насправді, тільки таке переконання мене тримає. Бо якщо так задуматися, на звичайну людську психологію, то не до витримання мати п'ятеро хлопців. Їх треба і в чистоті тримати, і нагодувати. Добре, що зараз тільки троє ходять на гуртки, і то мені вже голова паморочиться їх розвозити. А як доведеться усіх? Я дякую Богові, що дає мені сили.

Катерина Садова мріяла народити 7 грудня, на свої іменини. Пологи почалися на день раніше. Садові планують назвати новонародженого Антонієм. Їхні 9-річний Іван-Павло і 7-річний Тадей-Лука навчаються в школі-гімназії "Ерудит". Молодших 5-річного Михайла та Йосипа, 2 роки, доглядає 62-річна Марія Кіт, мати Катерини. Усі разом живуть у двоярусній квартирі в новобудові на вул. Рудницького.

— Я навіть не уявляю в нашій сім'ї дівчинку. В нашій чоловічій компанії вона скоро стала би хлопчиськом, — сміється Катерина. — Житло не будемо збільшувати. Чоловік каже, що 95 відсотків львів'ян живуть у таких умовах, як ми, а може, й гірших. Я, звичайно, хотіла би просторішого. Але нам добре всім гуртом.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Садовий уп'яте став батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі