середа, 15 серпня 2007 07:06

Андрій Мацьків загинув у автокатастрофі

46-річного полковника внутрішньої служби, заступника начальника Державної інспекції цивільного захисту МНС України Андрія Мацьківа поховали 14 серпня на Брюховицькому цвинтарі неподалік Львова.

— Андрій Володимирович повертався зі службового відрядження, — розповідає керівник прес-служби головного управління МНС у Львівській області Павло Василенко. — Він загинув за 280 км від Києва. Причини ДТП наразі з"ясовуються, та попереднє припущення — технічна несправність машини.

Андрій Мацьків народився у Львові. 1982 року закінчив Львівське пожежне училище. 1995-го став заступником начальника Державного пожежного нагляду.

— Із Мацьківим дуже легко працювалося, — продовжує Василенко. — Він випромінював позитивну енергію. Завжди був душею компанії, до будь-яких життєвих ситуацій підходив оптимістично, з гумором. До нього всі зверталися у важку хвилину.

В Андрія Мацьківа залишилася дружина Ірина, офіцер Міністерства надзвичайних ситуацій, та двоє дітей — донька Олена й син Андрій, який цього року закінчив Львівський державний університет безпеки життєдіяльності.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Мацьків загинув у автокатастрофі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі