четвер, 16 жовтня 2008 17:05

"Однокласники обсипали сина землею"

"Із 2003 року я почала зауважувати, що з невідомих причин відносно мене і моєї сім"ї вчиняють репресивні дії. Я — вчителька фізики, мати п"яти малолітніх дітей.

Спочатку в липні 2002 року мене незаконно звільнили з роботи. Хоч на той час я була вагітною, виховувала четверо неповнолітніх дітей, а син 1993 року народження — інвалід з дитинства. Цивільна справа про зміну запису в трудовій книзі й виплату коштів за невикористані відпустки досі розглядається в Жовківському районному суді.

У 2004 році під час шкільної екскурсії однокласники обсипали мого сина землею, а згодом побили під час уроку фізкультури. Справа теж залежується в суді.

Директор загальноосвітньої школи села Жовтанці Наталія Медвідь не раз викликала до свого кабінету мою доньку Лесю Косовську, ученицю 5-го класу, і допитувала про мене. Я поскаржилася в міліцію, прокуратуру, випадок належно не розслідували.

Крім того, було сфабриковано судову справу проти мого чоловіка Косовського Андрія щодо неналежного виховання доньки Лесі. Я вважаю, що це було зроблено на замовлення директора школи при сприянні посадових осіб Кам"янка-Бузької райдержадміністрації, в тому числі працівників відділу освіти. Звернувшись вже вдруге до Кам"янка-Бузького райсуду з вимогою надання рішення суду, ми не можемо його отримати для оскарження.

Щоб відновити справедливість, отримати допомогу у вирішенні цих проблем, я зверталась офіційно до районних установ; міністерств юстиції, освіти і науки, у справах сім"ї, молоді та спорту; Уповноваженого Верховної Ради з прав людини; чотири рази до Президента України.

Однак, окрім відписок, які нічого не вирішують, а лише перекручують факти, ніякого результату так і не отримала. Четвертий раз моє звернення було переадресовано на розгляд у Кам"янко-Бузьку райдержадміністрацію. А це означає, що воно переадресовано посадовим особам, дії яких оскаржуються.

Буду вдячна за надання матеріальної допомоги для переведення моїх дітей в навчальний заклад іншого району та правової допомоги для виходу з цієї ситуації".

Оксана Косовська, с. Жовтанці Кам"янка-Бузького р-ну

Зараз ви читаєте новину « "Однокласники обсипали сина землею"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі