понеділок, 07 вересня 2015 11:56

Журналістів LifeNews не пустили до Молдови

Журналістів LifeNews не пустили до Молдови
Фото: LifeNews

Знімальна група телеканалу LifeNews, що відправилася знімати протести в Кишиневі, була затримана представниками митної служби аеропорту молдовської столиці.

Про це повідомляють самі журналісти.

"Ось вже дев'яту годину ми з моєю колегою Наталією Калишевою знаходимося в транзитній зоні аеропорту Кишинева. Досі нам не повернули паспорти", - поскаржився кореспондент LifeNews Олексій Казанников.

За словами журналістів, затримання відбулося в районі перевірки транспортного контролю.

Крім того, повідомляється, що митники вилучили у журналістів флеш-карту з репортажем.

Наразі затримані чекають вильоту назад до Москви.

Як зазначається на сайті каналу, затримана в Кишиневі Наталія Калишева вже була депортована з України.

Пізніше в ефірі каналу Казанніков розповів, що митники, вивчаючи закордонні паспорти, звернули увагу на факт депортації його колеги з території України.

"Авіакомпанія Air Moldova повідомила, що їм прикордонники дали завдання, щоб нас обов'язково відвезли до Москви і зробили це за наш рахунок. Ми все-таки приїхали сюди у відрядження і не маємо наміру позвертатися ось так відразу. Як нам сказали, ми можемо вибрати будь-який час вильоту до обіду", - повідомив кореспондент.

Нагадаємо, в центрі Кишинева у неділю почалася багатотисячна антиурядова акція. На думку організаторів, влада несе відповідальність за соціально-економічну кризу в країні.
Протестувальники провели ніч на площі, розбивши наметове містечко перед будівлею уряду.

Зараз ви читаєте новину «Журналістів LifeNews не пустили до Молдови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі