четвер, 12 вересня 2019 16:33

"Зрозуміла і почала діяти" - собака з захопленого "Яни Капу" вкусив ФСБшника

Автор: ua.krymr.com
  Джессі 8 місяців провела з окупантами
Джессі 8 місяців провела з окупантами

Собака Джессі, який у момент полону моряків ховався у каюті командира буксира "Яни Капу", вкусив одного з російських силовиків за ногу.

Про це розповів командир судна Олег Мельничук.

"Силовики Російської Федерації зібралися у каюті командира буксира "Яни Капу". Собака там ховався. Вони не знали. Вони продовжували сидіти. Вона схопила одного за штани і вкусила. Мабуть, зрозуміла, хто і що, і почала діяти.

Потім мені сказали, що обміняли одного нашого полоненого. Спочатку не зрозумів, запитав, кого. Мені показали собаку. Тоді зрозумів, що наступна черга наша", - сказав Мельничук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капітан Гриценко розповів, чому не стріляв у росіян у Керченській протоці

7 вересня відбувся обмін утримуваними Україною та Росією громадянами у форматі "35 на 35". Серед інших, 24 українських моряки, яких російські спецслужби незаконно затримали у міжнародних водах біля Керченської протоки в листопаді 2018-го.

29 липня в Україну повернули пса Джессі, що жив на борту буксира "Яни Капу". Його забрала родина військовополоненого Сергія Чуліби.

Зараз ви читаєте новину «"Зрозуміла і почала діяти" - собака з захопленого "Яни Капу" вкусив ФСБшника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі