понеділок, 14 червня 2021 15:38

ЗНО з географії: що потрібно знати напередодні тестування

15 червня завершиться основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання.

У вівторок проведуть тестування з географії. Цьогоріч на нього зареєструвалися 175 тис. осіб, повідомляє Міністерство освіти й науки.

"Тест ЗНО з географії містить 54 завдання, на виконання відведено 150 хвилин. Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання - 90 балів. За бажанням випускника, результат тесту може бути зарахований як державна підсумкова атестація з географії", - ідеться в повідомленні.

Тестування розпочнеться об 11:00. Учасників пускатимуть до пункту тестування до 10:50. Рекомендований час прибуття до пункту тестування зазначений у запрошенні-перепустці. Процедура передбачає проходження термометрії та ідентифікації учасників ЗНО.

Що потрібно мати із собою на тестуванні:

- запрошення-перепустку, оригінал сертифіката учасника ЗНО й оригінал документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті;

- дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору;

- пляшку з питною водою без етикетки;

- засоби індивідуального захисту, які учасник ЗНО зможе покласти на свій робочий стіл і за потреби скористатися.

 

Під час тестування абітурієнтам заборонено мати будь-які засоби зв'язку, пристрої зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друковані й рукописні матеріали, що не передбачені процедурою тестування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розсекретили правильні відповіді на ЗНО з фізики

21 травня розпочалася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року. Першим тестування було з хімії. На нього зареєструвалися 12,7 тис. осіб, для яких створена 881 аудиторія в 62 пунктах тестування.

Для учасників, які з поважних причин не зможуть узяти участь в основній сесії ЗНО, проводиться додаткова сесія. Для цього потрібно впродовж п'яти днів після тестування з певного предмета подати заяву до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Зараз ви читаєте новину «ЗНО з географії: що потрібно знати напередодні тестування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі