пʼятниця, 01 квітня 2022 14:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Жителі Бєлгорода стали партизанами: українцям "зливають" інформацію про рух ворожої техніки

Жителі Бєлгорода стали партизанами: українцям "зливають" інформацію про рух ворожої техніки
novyny.live

У захисті Харкова велику роль зіграли місцеві жителі та мешканці російського міста Бєлгород.

"Населення Харківської області – наші очі й вуха. Ба більше: ми отримуємо дані від цивільних людей із російського Бєлгорода й не тільки. Вони дивом виходять на наші "пабліки", скидаючи інформацію про рух ворожих військ у сторону України, їхній склад тощо. Ми її оцінюємо, аналізуємо, доповнюємо й порівнюємо з даними декількох інших джерел, а потім доводимо до бойових частин та складаємо плани власних або спільних дій. Як результат – величезні втрати ворога", - розповів офіцер спецпідрозділу ГУР МО, позивний "Віто",

Українська армія раз і назавжди спростувала міф про непереможність росіян. Єдина їхня перевага – кількість. Але це успішно виправляють наші бійці.

Велика кількість росіян беруть участь у цій війні на боці України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У російському Бєлгороді почалася масова евакуація: люди панікують, на АЗС черги

"В нашому підрозділі є люди, які перейшли кордон з Росії і воюють на стороні України", - зауважив "Віто".

При обороні Харкова завчасно організували рух спротиву.

"23 лютого ми першим нашим партизанам видали зброю. І ці люди зайняли півсферу міста з підрозділами ЗСУ і перші прийняли удар від ворожого наступу", - додав боєць.

У російському Білгороді, що біля кордону з Україною, спалахнула нафтобаза. Щонайменше двоє людей постраждали, повідомив губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков. "Жителів трьох вулиць поряд із підприємством евакуюють. Екстрені служби виїхали на місце пожежі", - ідеться в повідомленні. Причини займання нафтобази невідомі. Нещодавно в цьому ж регіоні вибухнув склад із боєприпасами.

Зараз ви читаєте новину «Жителі Бєлгорода стали партизанами: українцям "зливають" інформацію про рух ворожої техніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі