пʼятниця, 26 лютого 2010 17:12

Жириновський хоче клонувати себе заради нації

Жириновський хоче клонувати себе заради нації

Лідер російської партії ЛДПР Володимир Жириновський виступив проти заборони на клонування людей і запропонував клонувати геніїв і його самого. Він додав, що його партія добиватиметься відміни цієї заборони.

"Вчені повинні працювати, ми не повинні боятися. Клонування - порятунок людства, заміна органів, які вийшли з ладу. Давайте людей вирощувати і брати у них органи на заміну", - закликав депутат.

"Клонувати треба розумних людей, талановитих, повинна бути база даних клонованих людей. Ми повинні мати нових Ейнштейнів, Курчатових, Ціолковських, Єсеніних, Пушкіних", - сказав Жіріновський в п"ятницю в ефірі телеканалу "Росія 24".

Сам політик був би радий, якби зміг клонувати самого себе. На його думку, це було б корисно для нації.

26 лютого російська Дума ухвалила в другому читанні урядовий законопроект про продовження тимчасової заборони на клонування людини. Документ, який вносить зміни в статтю 1 закону "Про тимчасову заборону на клонування людини", допускає клонування кліток і організмів в науково-дослідних цілях, клонуванні органів для трансплантації і тварин. Мораторій на клонування закінчився 23 червня 2007 р., а сам закон був ухвалений в 2002 р.

GZT

Зараз ви читаєте новину «Жириновський хоче клонувати себе заради нації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі