середа, 24 червня 2020 16:29

"Згоріло все дотла" - у будинок віруючої родини потрапила блискавка, потрібна допомога

"Згоріло все дотла" - у будинок віруючої родини потрапила блискавка, потрібна допомога
Дві сім'ї у пожежі втратили все майно. Просять допомоги у небайдужих. Фото надане Людмилою Обозною

22 червня близько 17 години під час грози в будинок у селі Хутори на Черкащині потрапила блискавка. У ньому проживало дві сім'ї. Ніхто не постраждав, але все згоріло все дотла.

"Мене з чоловіком і мого брата не було дома. А лише його вагітна дружина з трьома дітьми – 7, 8 й 10 років. Коли почалася гроза, Інна позакривала вікна й сиділа з дітьми в хаті. У двір забігли діти знайомих, які гралися неподалік. Хотіли в нас сховатися. Вони й побачили, що з другої частини даху валує дим. Почали кричати. Дружина брата почула й вибігла з дітьми на вулицю. Вогонь знищив верхню частину будинку за 20 хвилин. Люди казали, що відразу викликали пожежників з сусіднього села Хацьки. Але ще до їхнього приїзду вогонь охопив весь будинок. Загасили через дві години. Згоріло все, що було в будинку. Сусід розповів, що бачив, як одна блискавка вдарила об асфальт перед будинком. Інша влучила в дах. Але ні диму, ні вогню відразу не було", - розповіла Gazeta.ua Людмила Обозна, жителька будинку.

Будинок був новий. На дві половини, майже по 90 квадратів кожна частина.

"Ми віруюча сім'я. У нас чимала родина. Будинок зводили своїми силами. Батько його заклав 20 років тому. Лише недавно заселилися. Ми з чоловіком тут прожили всього рік, відколи одружилися. Після пожежі ми, Олег і Інна з дітьми перебралися поки що до наших батьків. Просимо молитовної та матеріальної підтримки у всіх небайдужих", - розповіла Людмила.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку: 5168 7574 0316 3977 (Устенко Інна Сергіївна) або 5168 7554 3681 2743 (Обозна Людмила Василівна).

Зараз ви читаєте новину «"Згоріло все дотла" - у будинок віруючої родини потрапила блискавка, потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі