пʼятниця, 11 червня 2010 14:54

Жертви "кривавої авіакатастрофи" 4 години пеклися на сонці (ФОТО)
15

Фото: Фото: Андрій Янович/Gazeta.ua

У Тернополі завершився другий міжнародний конкурс "швидкої допомоги". Протягом двох днів 9-10 червня змагалися карети "швидкої" зі всіх регіонів України, а також з Литви та Польщі.

У тернопільському аеропорту відпрацьовували практичне завдання - рятували потерпілих після авіакатастрофи. Для декорацій використали старий гвинтокрил.

За 10 хвилин екіпажі трьох карет повинні були посортувати 20 потерпілих за ступенем важкості травм і продемонструвати, яку саме допомогу потрібно надати кожній людині. Роль потерпілих грали студенти місцевого університету. Криваві рани в різних місцях їм намалювали червоною фарбою. Кожного студента оглянули три десятки команд.

Змагання тривали з 10 години ранку до 2-ї дня. Весь цей час "потерпілі" були на сонці. Більшість з них отримали сонячні опіки.

У результаті змагань найкращою українською командою визнали карету "швидкої" клініки "Борис" з Києва, а серед зарубіжних - карету "швидкої" з польського Хелму.


Зараз ви читаєте новину «Жертви "кривавої авіакатастрофи" 4 години пеклися на сонці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі