вівторок, 02 лютого 2010 17:13

Жертвами ізраїльського педофіла стали тисячі дівчаток

Жертвами ізраїльського педофіла стали тисячі дівчаток

Ізраїльська поліція затримала найнебезпечнішого педофіла за всю історію країни. Повідомляється, що талановитий програміст розбестив декілька тисяч дівчаток, а декотрих зґвалтував.

За підозрою в сексуальних домаганнях до тисяч дівчат-підлітків затриманий 33-річний житель Тель-Авіва Авіноам Браверман. Його жертвами ставали дівчатка у віці від восьми до 15 років.

За даними поліції, "комп"ютерний геній", Авіноам Браверман днями просиджував в інтернеті на популярних дитячих сайтах і соціальних мережах, де підшукував собі жертви. У своїх анкетних даних збоченець вказував, що йому не більше 25 років, а в якості фото використовував знімок багаторічної давності.

Познайомившись з дівчинкою в соціальній мережі або на сайті, Браверман міг вже спокійно вести з дівчатками бесіди фривольного характеру і займатися віртуальним сексом через інтернет-месенджери.

За даними слідчих спецпідрозділу поліції по боротьбі з корупцією і особливо небезпечними злочинами "Лаав 433", жертвами педофіла сталі тисячі дівчаток. Як мінімум трьох з цьої рекордної кількості потерпілих Браверман згвалтував. Зараз цим дівчаткам виповнилося від 14 до 17 років.

На жорсткому диску комп"ютера підозрюваного були виявлені фотографії сотень дівчат-підлітків, а також логи чатів. Під час обшуку, проведеного в його квартирі, були вилучені деталі нижньої білизни жертв, а також плюшеві звірятка. Поліцейські вважають, що м"які іграшки педофіл використовував для розрахунку з дівчатками.

Поліції також відомо, що у багатьох дітей педофіл побував удома в той час, коли їх батьки були на роботі.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Жертвами ізраїльського педофіла стали тисячі дівчаток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі