вівторок, 12 січня 2010 09:18

Ректор-педофіл посидить у в"язниці ще 4 місяці

Ректор-педофіл посидить у в"язниці ще 4 місяці

Ректорові київської держакадемії водного транспорту Василю Михайлову, якого було усунуто з посади, продовжили арешт ще на 4 місяці, повідомляє "Сегодня".

За словами адвоката заарештованого Володимира Якимова, чергове засідання відбудеться в квітні.

"Мій підзахисний дуже засмучений через це. Я, як адвокат, як і раніше вважаю, що причиною скандалу є політика, а те, що Михайлову продовжили арешт, то це може говорити про те, що у слідства немає доказів його провини", — каже юрист.

Втім, у МВС раніше заявляли, що доказів провини заарештованого достатньо.

"Коли ми отримали дозвіл суду на прослуховування його телефону, почули, як він замовляє собі діток, пропонуючи напоїти їх пивом або підкуповувати цукерками. Доставити дітей мала нині заарештована його співмешканка. Їхніми жертвами в основному були школярі. А ректор пропонував співмешканці використовувати в сексуальних утіхах 4-річну дитину", — не так давно заявив міністр МВС Юрій Луценко.

Як пише видання, після затримання Михайлова в Інтернеті з"явилися фото, на яких чоловік, зовні схожий на Василя Михайлова, бере участь в секс-оргіях.

Нагадаємо, Михайлова було затримано 5 листопада минулого року в "Борисполі". За інформацією ГУБОЗ, його підозрюють в створенні банди, яка розбещувала дітей.

12 листопада Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжним заходом для професора-ректора Київської державної академії водного транспорту ім. Сагайдачного Василя Михайлова утримання під вартою терміном 2 місяці.

Зараз ви читаєте новину «Ректор-педофіл посидить у в"язниці ще 4 місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі