субота, 27 квітня 2019 14:27

Зеленський поскаржився на аферистів, які прикриваються його іменем

Зеленський поскаржився на аферистів, які прикриваються його іменем
Зеленський розповів про "сєтку рєшал", які обдурюють чиновників. Фото: RBK

Новообраний президент України Володимир Зеленський розповів про "сєтку рєшал", які прикриваючись його ім'ям, приходять до мерів, депутатів, суддів і пропонують вирішити питання.

"Зараз ходять аферисти до мерів, до облрад, до суддів, прокурорів, представників бізнесу, малого, середнього і великого. Вони кажуть, що тепер все "вирішують", все буде як ми скажемо, нам мандат дав Зеленський. Дивіться, таких аферистів дуже багато. Я нікого ні на що не уповноважував, і в майбутньому не збираюся", — зазначив Зеленський у відеозверненні.

Майбутній президент радить знімати таких людей на камеру і заявляти на них в правоохоронні органи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка схиляються до дострокових виборів — ЗМІ

"Якщо до вас звернулися такі люди, будь ласка, покажіть їм це відео, а краще зніміть їх на камеру. А ще краще — зверніться до правоохоронних органів. Ми можемо перемогти цю гидоту разом", — наголосив Зеленський.

Раніше Зеленський заявив, що Центральна виборча комісія затягує оголошення офіційних результатів виборів. Зеленський переконує, що ЦВК робить це навмисно, аби не дати йому можливості "навіть думати" про розпуск парламенту.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський поскаржився на аферистів, які прикриваються його іменем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі