четвер, 25 квітня 2019 19:27

Зеленський звинуватив ЦВК у затягуванні офіційних результатів виборів

Зеленський звинуватив ЦВК у затягуванні офіційних результатів виборів
Зеленський вважає, що ЦВК навмисно затягує оголошення офіційних результатів виборів. Фото: Сensor

Новообраний президент України Володимир Зеленський вважає, що Центральна виборча комісія затягує оголошення офіційних результатів виборів.

Зеленський переконує, що ЦВК робить це навмисно, аби не дати йому можливості "навіть думати" про розпуск парламенту. Про це він заявив у відеозверненні в Facebook.

"Зараз відбуваються дуже смішні речі: ЦВК затягує офіційне оголошення результатів. Чому? Щоб Верховна Рада могла затягувати дату призначення інавгурації, щоб інавгурація була після 27 травня, щоб у президента не було навіть можливості думати про розпуск Ради", - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЦВК назвали області-лідери за поданям протоколів

Водночас новообраний президент пообіцяв, що все буде добре не на 73%, а на всі 100. Також Зеленський привітав з прийдешнім святом Великодня.

Раніше у ЦВК повідомили, що оголосять переможця виборів президента вже після Великодніх свят, можливо, 30 квітня. Вони пояснюють це тим, що потрібен час на підрахунок протоколів з виборчих дільниць і на можливі оскарження результатів у судах.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський звинуватив ЦВК у затягуванні офіційних результатів виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі