пʼятниця, 26 липня 2013 16:58

Здай кров – допоможи дитині

Здай кров – допоможи дитині

Традиційно літо вважають "періодом відпусток", однак для українських дитячих лікарень це один із найбільш проблематичних періодів у році. Дитячий імунітет іще не може забезпечити повноцінний захист від інфекцій, а активні ігри можуть спровокувати серйозні травми. При цьому для лікування багатьох подібних захворювань необхідна донорська кров, тому необхідність у ній влітку лише збільшується. При цьому кількість донорів зменшується, адже багато з них виїжджає з міста на літо.

Розуміючи високу потребу дитячих медичних закладів у донорській крові, компанія

LG Electronics запрошує всіх охочих взяти участь у акції зі збору крові. Зібрану кров і її компоненти буде використано для лікування маленьких пацієнтів Національної дитячої спеціалізованої лікарні "ОХМАТДИТ".

Акція зі збору донорської крові відбудеться 30 і 31 липня у Відділенні трансфузіології Національної дитячої спеціалізованої лікарні "ОХМАТДИТ", корпус 16 (вул. Чорновола 28/1). Здати кров можна буде вранці з 9.30 до 13.00. Для цього потрібно обов'язково взяти із собою паспорт.

Для того, щоб здати кров, необхідно зареєструватися заздалегідь на офіційному сайті проекту "Краплина крові – життя людини" www.donor.lge.ua. Окрема прес-конференція не входить до програми акції. Однак охочі можуть домовитися про інтерв'ю в індивідуальному порядку, зателефонувавши за номером 067 505 72 07 (з 10:00 до 19:00 щодня).


Про компанію LG Electronics, Inc

Компанія LG Electronics, Inc (KSE: 066570.KS) – світовий лідер і новатор у галузі мобільного зв'язку, споживчої та побутової електроніки. Ключовими продуктами компанії є телевізори, аудіо та відеотехніка, мобільні телефони, кондиціонери, пилососи та пральні машини. У компанії LG працює понад 93 000 людей на більш ніж 120 підприємствах по всьому світу. У 2010 році обсяг світових продажів компанії склав 48,2 мільярди доларів США.

Компанія LG складається з чотирьох підрозділів: Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning & Energy Solution (АЕ). LG є одним з провідних світових виробників плоскопанельних телевізорів, мобільних пристроїв, кондиціонерів, пральних машин і холодильників.

LG підписала довгострокову угоду про глобальне та технологічне партнерстві з Formula 1 ™, в рамках якого отримала ексклюзивні маркетингові права офіційного постачальника споживчої електроніки, мобільних телефонів і систем обробки даних для одного з найбільших спортивних заходів. Для отримання додаткової інформації відвідайте, будь ласка, сайт www.lg.com/ua або неформальний корпоративний блог компанії LG Electronics в Україні http://blog.lge.ua.

ПРО НДСЛ "ОХМАТДИТ"

НДСЛ "ОХМАТДИТ" - це найбільший в Україні лікувально-профілактичний заклад, який об'єднав у собі всі галузі педіатрії (у т.ч. гематологію, неврологію, ендокринологію, неонаталогію) та дитячої хірургії. Діти з найбільш складними клінічними випадками надходять у спеціалізовані відділення лікарні, де мають можливість отримати консультації досвідчених фахівців. Методики обстеження, що застосовуються в лабораторіях лікарні, відповідають останнім досягненням медичної науки і часто не мають аналогів в Україні.

 

Зараз ви читаєте новину «Здай кров – допоможи дитині ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі