пʼятниця, 23 лютого 2024 14:54

Завтра в Україні буде тепло, але є нюанс

24 лютого Україна буде однією з найтепліших країн Європи.

Протягом дня максимальна температура повітря становитиме +10...15℃, повідомила синоптикиня Наталка Діденко. У східній частині трохи свіжіше, +5...9℃.

"Вітер завіватиме з півдня та південного сходу, буде рвучким, сильним, місцями із штормовими поривами до 15-22 метрів за секунду. Будьте уважними, закутуйтесь щільніше, не затримуйтесь під дахами, закріпіть прищепками прання на балконі, щоб уникнути конфузу перед сусідами, коли до них залетять предмети білизни, уникайте паркувати машину під старими тополями чи величезними гілками, поблизу білбордів", - написала вона.

Переважатиме в Україні високий атмосферний тиск, тому опадів не очікується, хіба в Карпатах та навколо гір є ймовірність невеликого дощу.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  24 лютого Україна буде однією з найтепліших країн Європи
24 лютого Україна буде однією з найтепліших країн Європи

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погода порадує українців у п'ятницю й вихідні

Вітер вгомониться аж у вівторок.

У Києві 24-25 лютого, в суботу та неділю, також буде вітряно. Опадів там не очікується вихідними.

У суботу повітря в столиці прогріється до +12℃, у неділю очікується близько +10℃.

Наступний тиждень буде свіжішим, проте не холодним, без істотних опадів.

А 1 березня в Україні буде без опадів, вітряна погода поєднається із помірними +4...9℃.

У Китаї різко похолодало одразу на понад 50 градусів. Температура за дві доби впала з -1,6℃ до -52,3℃, побивши всі можливі історичні рекорди регіону Сіньцзян.

Китай бореться з найсуворішими похолоданнями за останні 60 років. Першими жертвами погоди стали тварини: на одному з озер у лід вмерзли тисячі птахів. Глибокі заморозки ускладнили поїздки по країні. Через хуртовини і крижані дощі мандрівники затримуються на залізних і автомобільних дорогах

Зараз ви читаєте новину «Завтра в Україні буде тепло, але є нюанс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі