вівторок, 31 серпня 2010 20:01

Завтра у київському метро з"являться сім нових потягів

Завтра у київському метро з"являться сім нових потягів

З 1 вересня у ранкові та вечірні години пік в робочі дні зменшуються інтервали руху потягів на Сирецько-Печерській лінії Київського метрополітену.

У цей день на зелену гілку метрополітену виїдуть сім нових поїздів, у тому числі два - українського виробництва. У метрополітені впевнені, що введення нових поїздів збільшить пропускну можливість лінії і покращить умови перевезень пасажирів.

Нові поїзди виробництва ВАТ Крюківський вагонобудівний завод відрізняються сучасною конструкцією дверей, мають систему зовнішнього і внутрішнього відеоспостереження вагонів, спеціальні місця для проїзду людей з обмеженими фізичними можливостями.

Вагони російського виробництва відрізняються оновленим зовнішнім виглядом і інтер"єром, застосуванням світлової смуги в салонах вагонів, новими декоративними панелями стін і стелі. Крім того, в кабінах машиністів встановлені кондиціонери.

Нагадаємо, перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов заявив, що проїзд у київському метро подорожчає в середині вересня.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Завтра у київському метро з"являться сім нових потягів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі