вівторок, 26 червня 2007 10:30

Залізничні квитки подорожчають з 1 липня

Державна адміністрація залізничного транспорту України "Укрзалізниця" з 1 липня підвищує тарифи на пасажирські перевезення на внутріукраїнському сполученні на 5%.

Підвищення проводиться відповідно до наказу Міністерства транспорту і зв"язку від 27 січня про поетапне підвищення тарифів на пасажирські перевезення в 2007 році.

Згідно з наказом, тарифи поетапно підвищуються на 5% стосовно попереднього рівня тарифу: з 1 березня, з 1 травня, з 1 липня, з 1 вересня, з 1 листопада.

Раніше, з 25 травня на 1% подорожчала вартість ж/д проїзду в плацкартному вагоні міжнародного сполучення. З 9 квітня вартість проїзду в загальних і плацкартних вагонах міжнародного сполучення зросла на 20%, у купейних і СВ - на 23%.

За даними "Укрзалізниці", донедавна проїзд у міжнародному сполученні на залізницях України був одним з найдешевших як в СНД, так і в Європі. У 2006 році збитки залізниці від перевезень пасажирів склали близько 2,5 млрд грн, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Залізничні квитки подорожчають з 1 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі