пʼятниця, 23 червня 2023 23:00

Спецтема: Війна Росії проти України

"Загнати ворога у край вєчних бєрьозок" – Притула звернувся до українців

"Загнати ворога у край вєчних бєрьозок" – Притула звернувся до українців
Волонтер Сергій Притула звернувся допомогти з мегазбором. Фото: Facebook.com/serhiyprytula

Волонтер Сергій Притула закликав допомогти у мегазборі для українських військових.

Збір коштів виходить на фінішну пряму. Перетнули позначку у 90 млн грн, залишилось зібрати трошки більше 11 млн, сказав Притула.

"Вітаю, друзі. Українська армія робить все можливе і неможливе, щоб загнати наших ворогів у край вєчних бєрьозок. Ну а ми з вами робимо все від себе залежне, щоб пришвидшити цей процес. Мегазбір "Дістанемо ворога всюди" триває. Ми дуже добре рухаємося. Хочу подякувати вже всім тим, хто долучився до збору своїми донатами", – звернувся волонтер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 485 доба війни. Генштаб повідомив про вдалу роботу ЗСУ

"Фінішна пряма. Я уклінно прошу усіх, хто ще не долучився. Будь ласка, немає маленького донату. Бувають різні можливості. Чи це буде гривня, чи 10, чи 100, чи тисяча. Кожна ваша копійка 100% буде працювати на перемогу", – сказав Притула.

Збираємо на сім бортів БПЛА, тисячу FPV-дронів та обладнання до них, 30 вантажівок IVECO і 20 швидкісних човнів для захисників, повідомив волонтер.

Реквізити

ПриватБанк: https://bit.ly/pf-megazbir

Монобанк: https://send.monobank.ua/jar/6agonEmhdX

Paypal: [email protected]

Інші реквізити: https://prytulafoundation.org/donation

22 червня Фонд Сергія Притули оголосив новий збір на обладнання для українських військових. Засоби допомагатимуть бити російських окупантів всюди, сказав волонтер. Загалом на закупівлю необхідного потрібно 101,6 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «"Загнати ворога у край вєчних бєрьозок" – Притула звернувся до українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі