середа, 17 квітня 2019 21:41

Забагато Зеленського: на 1+1 помітили порушення виборчого законодавства

Забагато Зеленського: на 1+1 помітили порушення виборчого законодавства
На 1+1 помітили порушення виборчого законодавства, пов'язані з Зеленським. Фото: Politeka

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення помітила порушення виборчого законодавства на телеканалі 1+1, пов'язаних з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським.

Як зазначається, за три передвиборних місяці присутність Зеленського в ефірі "1+1" досягло 14%. Про це повідомляє прес-служба Нацради.

Так були порушені статті 3, 561, 57 і 58 Закону України "Про вибори Президента України". В зв'язку з цим в Центральну виборчу комісію надійшло відповідне звернення.

Зокрема упродовж 27-29 березня Нацрада зафіксувала в ефірі телеканалу трансляцію серіалу "Слуга народу-3", в ньому містяться висловлювання головного героя Голобородька, які дублюють тези передвиборної програми Зеленського та мають ознаки передвиборної агітації. Серед них: "… И поэтому, первое, что мы предлагаем - это законопроект про зняття недоторканості із Президента, депутатів і суддів…", та окремі тези: "Мої законопроекти в цьому напрямку: "Про зняття недоторканності з Президента України, народних депутатів і суддів"; "Про імпічмент Президента України"; "Про відкликання народного депутата України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мовчання Зеленського вже стало фактором економічної нестабільності - експерт

47-відсотковий розрив між Володимиром Зеленським і Петром Порошенком, зафіксований соціологами в середині квітня, демонструє, що всі дії чинного президента між першим і другим турами виборів були неефективними з точки зору розширення його електорату. Таку думку висловив політолог Петро Олещук.

Зараз ви читаєте новину «Забагато Зеленського: на 1+1 помітили порушення виборчого законодавства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі