вівторок, 27 жовтня 2009 16:36

З організаторами падіння метеорита в Латвії розбереться поліція

З організаторами падіння метеорита в Латвії розбереться поліція

Фальшиве падіння метеорита в Латвії міліція назвала "цинічним знущанням". Його організатори будуть оштрафовані

Оператор мобільного зв"язку TELE2, який інсценував падіння метеорита в Латвії, повинен буде відшкодувати державі збитки в розмірі щонайменше 13 тисяч латів ($ 26 тис.).

Якби це сталося першого квітня, вийшов би гарний жарт, пише А так ... хочеться, щоб горе-оператору "впаяли" довічний штраф.

Про це заявила міністр внутрішніх справ балтійської республіки Лінда Мурніеце.

Раніше повідомлялося, що біля міста Мазсалаца в Валмієрському районі п ізнього недільного вечора впав метеорит, в результаті чого утворився кратер шириною 20 і глибиною 10 метрів, люди не постраждали.

На місце події оперативно прибули представники поліції, Державної пожежно-рятувальної служби, Національних збройних сил, а також учені з Латвії та Естонії. Лише через добу фахівці констатували, що це була інсценізація: воронка явно викопана лопатами.

Лінда Мурніеце підкреслила, що зробили це будуть покарані. Фальшиве падіння метеорита вона назвала "цинічним знущанням". Три тисячі латів оператор зв"язку повинен виплатити пожежним, близько 10 тисяч - військовим. Збиток, заподіяний поліції, підраховується.

За матеріалом: Компьюлента

Зараз ви читаєте новину «З організаторами падіння метеорита в Латвії розбереться поліція ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі