пʼятниця, 14 жовтня 2022 06:00

З ким цього дня траплятимуться справжні дива – гороскоп на 14 жовтня

З ким цього дня траплятимуться справжні дива – гороскоп на 14 жовтня
Складніше йтиме копітка робота. Всидіти на місці буде важко. Фото: pixabay.com

14 жовтня життя даруватиме шанси, якими варто скористатися. Це час здобутків і перемог. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Тиждень виявився критичним, – каже астрологиня. – Але ним закінчиться складний період, що тривав майже пів осені. Хвилювання залишаться позаду. Складайте плани на листопад. Не варто цього дня дотримуватися суворих інструкцій. Багаторічний досвід поступатиметься сміливому експерименту. Розширюйте коло знайомих. Шукайте спонсорів. Беріться за нові види діяльності. Добре пройде розпочате цього дня навчання. Стануть у пригоді набуті знання. Складніше йтиме копітка робота. Всидіти на місці буде важко. Частіше робіть перерви. Чергуйте розумову й фізичну працю. Справжні дива цього дня траплятимуться з Тельцями, Скорпіонами, Дівами і Козерогами. На вас чекають цікаві знахідки і пропозиції, несподівані зізнання у коханні і зустрічі, які круто змінять життя на краще".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Втрат зазнають ті, чий заробіток залежить від роботи в команді. Не кидайте напризволяще робочий процес. Контролюйте підлеглих. Проводьте вечір із друзями. Познайомте їх зі своїми коханими.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Губитимуться коштовності і гаманці. Частину заробленого пожертвуйте. Стримуйте себе. Не варто втручатися у чужі конфлікти і заступатися за тих, хто про це не просить. Перевтома може спровокувати безсоння.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Людям навколо буде незатишно з вами. Слідуйте за своїм язиком, аби не наговорити зайвого. Відкладіть частину заробленого. Заощадження знадобляться на вихідних. Намагайтеся будь-що зберегти мир у своєму домі. Ігноруйте чутки.

Рак (22 червня – 22 липня)

Додаткові заробітки не принесуть бажаного результату. Не розголошуйте чужі таємниці, якщо не хочете зіпсувати стосунки з коханими та батьками.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Людям навколо доведеться терпіти ваші забаганки. Не вимагайте від інших того, що не під силу вам. Невдалий день для пошуку нового місця роботи. Обіцятимуть гарні заробітки, але виплати постійно затримуватимуть.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не здавайте в оренду житло. Бо його пошкодять. Скоро доведеться виселяти квартирантів і робити ремонт. Стосунки з коханими навряд чи зміняться на краще. Вони не готові пробачати і миритися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погоду на Покрову визначить антициклон: прогноз на завтра

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не біжіть уперед стрімголов, щоб не пропустити важливого і не нашкодити собі. Куплена техніка працюватиме довго і надійно. Кохані будуть роздратовані. Не ставте їм зайвих запитань.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Боріться за свої фінансові інтереси. Вимагайте підвищення зарплатні або доплату за понаднормову працю. Не фліртуйте з іншими на очах у коханих. Можете серйозно нашкодити своїм стосункам.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не робіть нічого експромтом, бо нашкодите собі. Вдалий час для навчання. Записуйтеся на курси. Легко даватиметься вивчення іноземної мови. Заробітки зменшуються. Напруження у стосунках з коханими зростає.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Уникайте контактів із малознайомими людьми. Вас намагатимуться ошукати. Не поспішайте і не беріть на себе відповідальність за чужих тварин і дітей. Не давайте нікому в користування авто чи техніку.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Поруч буде помічник, готовий виручити у будь-якій ситуації. Матеріальні суперечки вирішуватимуться не на вашу користь. Сприймайте це спокійно. Доведіть коханим, що для вас важлива їхня думка.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Навчіться вислуховувати до кінця рідних і друзів. Припиніть сперечатися і будь-що доводити свою правоту. Умійте поспівчувати і підтримати тих, кому потрібна допомога.

Жовтень порадує працелюбних і чесних. Буде багато роботи, але за неї добре платитимуть. Астрологиня здивувала фінансовим прогнозом на жовтень.

Зараз ви читаєте новину «З ким цього дня траплятимуться справжні дива – гороскоп на 14 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі