субота, 17 листопада 2012 13:29

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

З Ярославом Мазурком у морзі прощалися 10 хвилин

З Ярославом Мазурком у морзі прощалися 10 хвилин
Ярослав Мазурок Фото: tsn.ua

Родичі Ярослава Мазурка попрощалися з покійним у Центральному міському морзі Києва. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

У холі близько 30 родичів прощалися 10 хвилин, стоячи над труною. Кілька чоловіків у чорних куртках стали на вході до моргу та нікого більше не пускали.

Після прощання труну з тілом Ярослава винесли. Заплаканих дочку та дружину виводили під руки. Труну завантажили у катафалк — перероблений американський "Форд".

Мати Ярослава голосно кричала: "Не бійтеся! Я знаю, що то не мій син. Я бачила і впевнилася, що то не мій син".

Вона сіла у автобус з написом "Ритуальні послуги" та з чорною стрічкою на дзеркалі, де поклали труну з сином.

Тіло Мазурка повезли на Північне кладовище. Його поховають о 14.00.

Нагадаємо, 7 листопада в Сирецькому парку, недалеко від станції метро "Сирець", знайшли тіло чоловіка, схожого на Мазурка, який підозрюється в розстрілі трьох охоронців ТРЦ "Караван" 26 вересня. Тоді загинули три охоронці, ще один постраждав.

8 листопада міліція повідомила, що згідно з перевіркою, відбитки пальців рук ідентичні зі слідами пальців рук, вилучених при огляді місця вбивства.

У кишені штанів загиблого правоохоронці виявили паспорт громадянина України Ярослава Мазурка, 13.06.1974 року народження, технічний паспорт на мотоцикл "Ява", водійське посвідчення на ім'я Мазурка, довідку про ідентифікаційний код на ім'я Мазурка. На місці події знайдено також револьвер-наган "ЯП 165 П" з однією стріляною гільзою в барабані. Згідно з результатами первинного дослідження, цей револьвер перероблений в нарізну вогнепальну зброю і придатний для стрільби.

Зараз ви читаєте новину «З Ярославом Мазурком у морзі прощалися 10 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі