четвер, 24 грудня 2009 17:15

Wizz Air вважає, що громадськість ввели в оману

Wizz Air вважає, що громадськість ввели в оману

Авіакомпанія "Wizz Air" заявляє, що скандал, який має місце в інформаційному просторі протягом останніх декількох днів, був організований з метою перешкоджати подальшому розвитку та посиленню компанії на українському ринку.

Реагуючи на заяву прес-служби "Укртатнафти" про припинення надання послуг авіакомпанії, керівництво "Wizz Air" заявляє: "Ми дуже розчаровані тим фактом, що один з наших бізнес-партнерів прийняв рішення виступити публічно із заявою про припинення надання послуг нашої авіакомпанії, грунтуючись на безпідставних звинуваченнях, що з"явилися в ЗМІ. Це безпрецедентний випадок, і ми шоковані такою непрофесійною поведінкою".

"Не вступаючи в які-небудь медіа-війни з тими, хто прагне виграти від завдавання шкоди нашій репутації, і віддаючи перевагу боям на професійному полі, ми висловлюємо впевненість у тому, що скандал, який мав місце в інформаційному просторі протягом останніх декількох днів, був організований з метою перешкоджати подальшому розвитку та посилення "Wizz Air" на українському ринку, яка стало серйозною загрозою для деяких місцевих конкурентів", - йдеться в тексті заяви.

Керівництво авіакомпанії наголошує, що виступає за чесну конкуренцію та ведення бізнесу та категорично проти введення в оману громадськості про події, що відбуваються.

Нагадаємо, сьогодні, 24 грудня АТ "Укртатнафта" заявила про виключення з числа своїх контрагентів авіакомпанії "Wizz Air", а також про припинення відвантаження палива цього авіаперевізника і заправки літаків компанії.

Раніше в ЗМІ з"явилася інформація, що пасажирів скасованого рейсу "Wizz Аir" Лондон - Київ виганяли з літака собаками і газом. За словами одного з пасажирів, після того як українців змусили залишити салон літака, в нього зайшли інші пасажири і він полетів у Познань.

У той же час, керівництво авіакомпанії "Wizz Аir" назвало "безглуздими" звинувачення на свою адресу у зв"язку з інцидентом в лондонському аеропорту.

gazeta.ua, ЛІГА

Зараз ви читаєте новину «Wizz Air вважає, що громадськість ввели в оману». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі