понеділок, 06 листопада 2023 07:10

ЗСУ мають підтверджений успіх: карти бойових дій
8

Показали ситуацію на фронті
Фото: ISW
Показали ситуацію на фронті
Показали ситуацію на фронті
Показали ситуацію на фронті
Показали ситуацію на фронті

У західній частині Запорізької області українські війска досягли незначних підтверджених успіхів.

5 листопада російські окупанти вели наступальні операції вздовж лінії Куп'янськ-Сватово-Кременна, але не досягли жодних підтверджених успіхів. Про це пише Інститут вивчення війни (ISW).

Українські війська продовжили контрнаступальні операції під Бахмутом, але не досягли жодних підтверджених успіхів. Російський "воєнкор" писав, що українські війська нещодавно досягли успіхів на схід від залізниці у районі Андріївки та що бої тривають у районі Кліщіївки.

Російські війська продовжили обмежені наступальні операції в районі Бахмуту та нещодавно підтвердили успіхи на південний захід від міста. Відеозапис з геолокацією, опублікований 4 листопада, показує, що російські війська досягли незначних успіхів на захід від ділянки залізничної лінії поблизу Кліщіївки.

Блогер стверджував, що російські війська створили плацдарм поблизу Степового та просунулися на захід від залізничної лінії. Інший російський "воєнкор" стверджував, що російські війська досягли невизначених успіхів на південний схід від Авдіївки та продовжили атаки у напрямку Новокалинового після ведення сильного вогню з РСЗВ

Писали про контратаки України на північ від Авдіївки у районі Красногорівки, але не уточнили результат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ повідомили про ситуацію на Таврійському напрямку

Російські війська продовжували наступальні операції на захід та південний захід від Донецька, але не досягли жодних підтверджених успіхів.

Повідомляють, що окупанти провели наземні атаки в районі кордону Донецької та Запорізької областей, але не досягли якихось підтверджених успіхів.

Українські війська продовжили наступальні операції в західній частині Запорізької області 5 листопада і досягли незначних підтверджених успіхів. Про це свідчить відеозапис з геолокацією.

ЗСУ досягли підтверджених успіхів на лівому березі Херсонської області. Відеозапис із геолокацією показує, що українські війська незначно просунулися на південно-західному куті ферми з виробництва сонячних панелей поблизу Підстепового. Українські війська утримують позиції у будинках у Кринках. "Воєнкор" заявив, що позиційні бої продовжуються в Кринках і вздовж лінії Піщанівка - Пійма.

Українські війська мають успіхи на Бахмутському напрямку фронту.

Зокрема, воїни ЗСУ просунулися вперед на південь від міста. Про це в ефірі національного телемарафону розповів офіцер пресслужби 26-ї окремої артилерійської бригади ім. генерала-хорунжого Романа Дашкевича Олег Калашніков.

За його словами, ЗСУ на Бахмутському напрямку успішно відбивають російські контратаки.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ мають підтверджений успіх: карти бойових дій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі