вівторок, 18 березня 2014 18:14

"Вони дали нокаут Майдану" - Росія святкує приєднання Криму
2

Фото: twitter.com/TohaKotov

Росіяни святкують приєднання Криму. У різних містах Росії проходять концерти. Святкування проходять під гаслом "Мы вместе", повідомляє "Українська правда".

Найбільший із таких концертів проходить на Красній площі в Москві. На сцені вже побував президент РФ Володимир Путін, повідомляє Дождь.

"Ми разом багато чого зробили, але слід зробити ще більше, слід вирішити ще багато завдань. Але я знаю, я впевнений, ми все подолаємо, все вирішимо, тому що ми - разом" , - сказав він.

Також перед учасниками акції виступають громадські діячі, політики та співаки.

Зі сцени гукали "Вони дали нокаут Майдану".

За даними ГУ МВС по Москві на Красній площі в Москві зібралося понад 110 тисяч осіб .

Однак, як зазначає "Лента.ру", площа Красної площі - 23,1 тисячі квадратних метрів. Щоб на ній помістилося 110 тисяч осіб, на кожного учасника мітингу має припадати не більше 0,21 квадратного метра. Проте наразі на Красній площі видно багато вільного місця.

Зі сцени виступили співачка Валерія, Олександр Маршал, Лариса Доліна, зараз співає Лев Лещенко.

Учасники акції тримають в руках російські прапори та транспаранти із написами "Віримо Путіну", "Крим – російська земля" та інші.

 

Зараз ви читаєте новину «"Вони дали нокаут Майдану" - Росія святкує приєднання Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі