пʼятниця, 31 серпня 2007 08:17

Волков: "Якщо Янукович хоче, як кавалер, три хрести мати, то треба Медведчука підтягувати"

Лідер блоку "КУЧМА" Олександр Волков в ексклюзивному інтерв"ю Газеті по-українськи розповів про своїх теперішніх політичних опонентів.

Кажуть, що Медведчук є неофіційним заступником Колесникова у виборчому штабі. Це правда?

— Я чув цю інформацію, але гарантій немає. Хоча і спростувати не можу, бо бачу в списку "Регіонів" людей, близьких до Медведчука. Він якимось чином впливає на ситуацію.

Однак хочу нагадати, що саме Медведчук поставив хрест на Леонідові Даниловичу й саме він поставив хрест на самому Вікторові Федоровичу 2004 року. Якщо ж Янукович хоче, як кавалер, три хрести мати, то, звичайно, треба Медведчука підтягувати. Я б радив Вікторові Федоровичу двома ногами пхати Медведчука до Колесникова, — сміється Волков.

Коли прощаємося, йому телефонують. Доки він говорить, дружина підходить, обіймає його й позує для фотографії. Волков дивиться на свій золотий годинник-скелетон, у якому крізь скло видно роботу всього механізму. Каже, що в нього буде ще одне інтерв"ю. Надворі досить темно. Біля "мерседеса" лідера блоку "КУЧМА" виблискує новенький "бентлі" його дружини. Повністю матеріал читайте тут.

Зараз ви читаєте новину «Волков: "Якщо Янукович хоче, як кавалер, три хрести мати, то треба Медведчука підтягувати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі