пʼятниця, 19 лютого 2010 12:33

У Львові затримали "патріотичного" злодія

У Львові затримали "патріотичного" злодія
У Львові затримали молодика, який викрадав автомобілі марки "Таврія", катався на них та згодом залишав на околиці міста. За два роки злодій-автолюбитель викрав п"ять авто. Про це повідомили у прес-службі МВС України.

Як стало відомо, автомобілі зловмисник не нищив, не розбирав, просто катався день-другий і залишав на околиці міста. Двадцятидворічний чоловік викрадав лише Таврії. Їх, як пояснює, знав досконало. Був упевнений у тому, що зможе завести це авто, як і в тому, що воно не підведе на дорозі.

"Пояснював тим, що на вказаних автомобілях і замки дверей і замки запалювання недосконалі і вважав, що дані автомобілі найлегше вскрити. В його батька раніше був автомобіль "Таврія" і фактично, як він пояснює, він міг зібрати будь-яку деталь із закритими очима. До інших автівок навіть не наближався. Він їм просто не довіряв", – розповів начальник Франківського РВ ГУ МВСУ у Львівські області Роман Рибіцький.

Відтак, затриманому доведеться відповідати за всією суворістю закону. За статтею, інкримінованою чоловікові, передбачено від п"яти до десяти років ув"язнення, передає proUA.

Зараз ви читаєте новину «У Львові затримали "патріотичного" злодія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі