субота, 13 березня 2010 18:46

Власниця маршруту звільнила водія і кондуктора, які в маршрутці побили сліпу

Власниця маршруту звільнила водія і кондуктора, які в маршрутці побили сліпу

У Маріуполі Донецької області 8 березня на маршруті 150 побили незрячу жінку. Наступного дня водія і кондуктора, які це скоїли, власниця маршруту Вікторія Токаренко звільнила.

"Ми були обурені цим вчинком. Навіть якщо просто будь-яка людина зайде у маршрутку, хай їде. Тим більше жінка, тим більше 8 березня. Це ж не ти везеш на своїй спині цю людину," - розповідає Gazeta.ua Зінаїда Токаренко. Її невістка є власницею маршруту.

Токаренко провела зібрання всіх працівників маршруту. Зробила інструктаж щодо ввічливого поводження з пасажирами.

"Наступного дня ми довідались про цей інцидент. Зразу ж поїхали до Людмили Черненко. Вибачились за своїх горе-робітників. Запропонували їй лікування за наш кошт. Пообіцяли купити нові окуляри," - продовжує Зінаїда Василівна.

За словами голови Маріупольського територіального управління товариства сліпих Михайла Вайсбурга, кондуктор і водій хотять привести в суд свідків.

"Вони кажуть, що свідки доведуть, що ніхто незрячу не бив. А я приведу 3-х схожих на Людмилу жінок, і побачимо, чи ті свідки впізнають її. Було це подружжя у мене. Кондукторша почала мені казки розказувати про цю сутичку. А очі в неї такі злі. Напевно, не вперше вона свариться з пасажирами," - каже він. Перше засідання суду має відбутись 16 березня.

 52-річна Людмила Черненко має 1-шу групу інвалідності по зору. Також майже нічого не чує, постійно зі слуховим апаратом. Жінку били по обличчі, розбили їй окуляри.

Зараз ви читаєте новину «Власниця маршруту звільнила водія і кондуктора, які в маршрутці побили сліпу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі