четвер, 16 листопада 2017 16:26

Віктор Підопригора просить допомоги на пересадку кісткового мозку

Автор: Фото надане Віктором Підопригорою
  У Віктора Підопригори лейкоз виявили у лютому
У Віктора Підопригори лейкоз виявили у лютому

25-річний Віктор Підопригора з Яготина на Київщині потребує пересадки кісткового мозку. У нього виявили монобластний лейкоз - рак крові. Допомогти можуть в клініці Туреччини. На обстеження і трансплантацію потрібно близько $105 тис.

"Діагноз мені поставили у лютому. До того два дні в мене була до 40 градусів температура. Я звернувся до лікарів. Мене направили на аналізи і виявили рак крові.

Діагноз було не просто сприйняти. Це дещо перевернуло мій світ. Але я вирішив не здаватися, і почалося лікування.

Тиждень тому я пройшов п'ятий курс хіміотерапії. Грошима допомагали родичі, друзі, знайомі. Здавали колеги з поліграфічного підприємства, де я працював. Звертався до людей через соцмережі. На лікування пішло десь 400 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У фотожурналіста Андрія Трубіцина – лейкоз, терміново потрібні донори і гроші на лікуваня

Другою несподіванкою став висновок лікарів, що без трансплантації кісткового мозку не обійтися. Мене на лікування погодилася взяти турецька клініка. За пересадку кісткового мозку виставили рахунок на 110 тисяч доларів. До операції треба буде пройти ще обстеження. Це щонайменше тисяч зо три доларів. Батьки мої вже пенсіонери. Я в них єдиний годувальник. Для нас такі гроші зібрати нереально. Прошу в небайдужих людей будь-якої допомоги. Буду всім дуже вдячний", - розповідає Gazeta.ua Віктор Підопригора.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку - 5168 7551 0135 5069 (Підопригора Віктор Олександрович), його контакти - 0(66) 526 25 95.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Підопригора просить допомоги на пересадку кісткового мозку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі